ARA pinta bé...

El 28 de novembre surt un nou diari, l'ARA i la veritat és que em fa il·lusió. Per qui hi ha al darrera (i la generació que representen), pq és ambiciós (imprès i en català) i pq sembla que es pot convertir en un referent nacional. I perquè han fet una gran campanya de promoció i un video promocional (amb la banda sonora de Beirut) que és genial.
I, si hem de fer cas del què diuen als seus estatuts, també sembla que es pot convertir en el diari referent d'aquest bloc ja que es declara "raonablement optimista":

ARA és un diari optimista perquè constatem amb orgull que els darrers anys de la nostra història han estat un èxit i creiem que celebrar-ho, a més de ser just envers els qui ho han fet possible, ens dóna ales a l’hora de començar a construir un demà en què tenim plena confiança.
Després d’un segle de guerres, dictadures i exilis, avui tenim un país amb concòrdia i cohesió social, dinàmic i plenament integrat a Europa, amb una cultura i una llengua vives que ens fan ser nosaltres, i una capital, Barcelona, que ens projecta al món. Els valors i les actituds que ens han portat fins aquí són la base d’un futur que volem esperançat i d’èxit.
ARA vol ser el diari dels que, orgullosos amb el passat, no es volen quedar aquí, dels que volen anar més enllà, dels milers de ciutadans que són motor d’un país en marxa. ARA vol adreçar-se a la part més activa de la societat i molt particularment als educadors (mestres, pares, mares i educadors en el lleure) conscients de la seva alta missió, als emprenedors, empresaris i professionals compromesos, als promotors de l’associacionisme, als periodistes, a la gent que fa la nostra cultura, i a la comunitat de científics. Totes aquestes comunitats, així com la gent més activa, necessiten avui, més que mai, l’alè i el reconeixement de la societat, i ARA es posa a la seva plena disposició per servir-los.

La campanya de l'ARA aposta per l'optimisme de cara al futur, pel treball i per la transformació social. No promet informació, això ja es dóna per descomptat, jejeje... sinó que aposta per ser el diari dels que "volen anar més enllà" (els progressistes i.... els indepes?... ho deixen a l'aire... entén el què vulguis). És a dir, l'ARA es posa al servei dels agents transformadors de la societat, per fer un món i una Catalunya millor. I això, com a mínim, pinta bé...


Wikio

Comments for this entry

Anònim

També em sembla interessant l'enfocament que hi volen donar. He sentit entrevistes on diuen que hi sortiran menys notícies que els tradicionals però que seran més analitzades i raonades. Aquest és un punt que m'agrada especialment. Dels diaris actuals hi ha massa pàgines que no serveixen per a res i que mai ens llegim. Tenir entre les amns un diari on tot el que hi ha és informació val molt la pena.

Optimista

Albert, no ho sabia això, però si és així em sembla una excel·lent punt de partida.

Leave your comment

 

Copyright 2010. All rights reserved.

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.