Dilluns: graella de zàping.

Mai miro la programació de la TV. No és que no miri la TV, ni que em sembli malament mirar-la, el què passa és que la faig servir més com una excusa per seure un rato a descansar o al sofà a xerrar amb la parella i la tele de fons, etc...  Així, no ser mai què fan ni quan ho fan..., només els meus programes preferits i prou, i no n'hi ha gaires.  Però avui és diferent, avui he fet un cop d'ull a la programació d'aquesta nit  pq via twitter m'he enterat de que canvien un dels pocs programes que ser quan fan... doncs ja no el fan. A veure, avui tenim: l'infecte Chicas de Oro a TV1, l'irregular Hormiguero amb el Motos que fa ràbia, el clàssic CSI, callejeros, Robin hood, Medium i a Antena3 un misteriós Ciudadano X... però jo em quedo amb la K, Ciudad K.

Ciudad K és un programa que està passant massa desapercebut, tant que ja l'han fotut a les 2:20 de la matinada!!!  El feien els dilluns a l'hora del Crackòvia... i és infinitament millor. Segurament durarà ben poc a la graella... pq és massa bo... i pq ja l'han fotut a les tantes.

Tot i això m'agradaria fer una petita observació i és que representat que els ciutadans de Ciudad K són  tant especials, pq tenen un coeficient intel·lectual molt elevat... error!!! Si són així és pq són uns post-moderns gafapastas més que personatges molt intel·ligents!!!

I aprofito per comentar que en general TV2 trobo que ha fet un salt qualitatiu important recentment i que s'ha tornat més gafapastas que mai. Programes com tres 14, Miradas 2, página 2 o somos cortos són excel·lents.

Ciudad K ha vingut a substitur Muchachada Nui que eren bons també eh... com no recordar els celebritiiiiiiissss... i avui mirant la programació he vist que ja fan Museo Coconut!!! Curiosament,  dilluns a NEOX a les 22h. Ostres, si ho hagués sabut abans potser l'hauria mirat!! He vist videos i pinten bé... però sembla que estan perdent audiència de forma alarmant... això és que deu ser bo. Així doncs, avui veuré un trosset de Crackòvia, Museo Coconut, el Convidat, una mica d'hormiguero o CSI mentres fan anuncis i potser arribarem a veure el monòleg del Buenafuente!

Aix, ara no ser si m'agrada tenir-ho tot tant programat...




Wikio

Comments for this entry

Leave your comment

 

Copyright 2010. All rights reserved.

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.