Miquel Barceló: un Artista

Acabo de veure l'exposició de Miquel Barceló al CaixaFòrum i m'ha encantat... La podeu veure virtualment aquí. No és que no conegués a Barceló, que ja fa temps que m'agrada i de fet per això hi he anat, però és que he trobat que l'exposició estava especialment bé.

Evidentment que hi ha obres que m'agraden més que d'altres, les obres rugoses que fa sempre m'han agradat, i també els quadres de pinzellada gruixuda... però les aquarel·les africanes sempre m'havien semblat una mica fàcils... com que no estaven a l'altura.... però no... n'hi ha algunes de brutals!!! Les de perspectiva, el moviment, els colors... m'han encantat. I ja no diguem les d'animals, que són una meravella! Han sigut un dels descobriments
Ara, el què no m'acaba de convèncer són els més minimalistes (llençol blanc per a sec) i moderns, no ser, no hi dec entendre prou. Ni tampoc els més foscos i tenebrosos, però això de segur que és una qüestió de gustos.
També val molt la pena el documental/performance PASO DOBLE que passen i que no he trobat per internet tot sencer. I els espais per als nens tant caixafòrumstyle també són fantàstics. Us deixo un bon documental sobre el pintor:



Vaja, que recomano molt l'exposició en el sempre magnífic i gratuït CaixaFòrum, però les altres dues exposicions que hi ha (tresors d'Aràbia i Humà, massa Humà) no estan ni de bon tros a l'altura.





Wikio

Comments for this entry

Francesc Puigcarbó

ja he trobat la manera de deixar un comentari, però es una mica complex.

Quan a Barceló, sovint tinc dubtes de si és un geni o ens pren el pel, tot i que el que veig visualment m'agrada i suposo que aixó és el que és important.

Salut

Leave your comment

 

Copyright 2010. All rights reserved.

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.