A qui votar el 28-N?

No acabo de saber a qui votar aquest 28-N, però tinc clar que no faré vot útil. Ara ha sortit l'enquesta de RAC1 i és temptador començar a fer estratègies: que si cal assegurar que SI tingui representativitat, que si el tripartit és impossible, que CIU governarà sola i pactant amb partits petits, etc...



 Però ja fa anys que vaig decidir que això no anava amb mi, que preferia votar la opció que menys em desagradés i punt; pq si començo a fer cavales i haig d'acabar votant en contra d'alguna opció o assegurar certa representativitat d'alguna força política, no estic essent realment democràtic. I si tothom fes sempre vot útil al final no canviarem mai les coses, i crec que ja seria hora de canviar.

Així doncs toca fer la pregunta: quina força política em desagrada menys? Em considero d'esquerres i independentista, així en principi podria votar a ICV, ERC, Reagrupament o SI, ja descartem un bon grapat de partits. A les últimes eleccions vaig votar ICV però aquest cop vull donar un toc més nacionalista que d'esquerres al meu vot, pq ho sento així i pq estic fart del que ha passat amb l'estatut i el constitucional... Vull un vot independentista. Llavors hauria de votar ERC? Semblaria l'opció més normal (com ja he fet altres vegades) però em resulta incomprensible com ERC no va sortir pitant del govern després de la retallada del constitucional i forçant eleccions anticipades. Quin error estratègic!!! A més a més, han fet coses fatals i no estan per intentar unir l'independentisme.  I el Laporta em sembla interessant pel marcat to indepe sense embuts, però no em cau gaire bé i no em sembla precisament d'esquerres. Reagrupament no em sembla serio.

I aquest és el meu drama. Com puc votar independentisme si estan tots dividits? Ja que no els podem forçar a anar junt a les llistes (quin error, divideix i governa'ls!!!).No podríem dividir el vot i així poder votar més d'un partit? Jo votaria ERC, Reagrupament i SI i que després s'ho repartissin. Però això no és possible ara per ara. Així que continuo amb el dilema: ERC o SI? Doncs encara estic indecís... i mentrestant he fet aquest manual d'instruccions d'IKEA per als partits, a veure si m'escolten, jejeje...

Wikio

Comments for this entry

Busca qui t'ha pegat

Una opció seria votar Plataforma per Catalunya... ;)

Leave your comment

 

Copyright 2010. All rights reserved.

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.